2109345705 Φιλαδέλφειας 27, Νέα Σμύρνη perimistirion@yahoo.gr

 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Μετά την υπόσχεση που δώσατε του «για πάντα μαζί» ήρθε η ώρα να σας υποσχεθούμε και εμείς με την σειρά μας, οτι μαζί σας, θα δημιουργήσουμε και θα υλοποιήσουμε των γάμο των ονείρων σας.
Αναλαμβάνουμε με πλήρη επαγγελματισμό την διακόσμηση του γάμου σας με υπέροχα σκηνικά, ρομαντική διάθεση, ξεχωριστές συνθέσεις με φρέσκα λουλούδια - όπως εσείς μας ζητήσετε!

Στολισμόι γάμου με ιδιαίτερα αντικείμενα, πρωτότυπες ιδέες, άριστη αισθητική και φυσικά συνέπεια, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.
Αφήστε μας να σας γνωρίζουμε ώστε να σχεδιάσουμε για σας μια ξεχωριστή πρόταση, που θα είναι σε αρμονία με το στιλ σας, για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας.
Σκεφτείτε τι θέμα & ύφος θέλετε να έχει η διακόσμηση & αφήστε τα υπόλοιπα επάνω μας - θα σας ανταμείψουμε με αξέχαστες και μαγικές εικόνες.

Το ομορφότερο συναίσθημα για μας το νιώθουμε όταν μας λέει το ζευγάρι στο τέλος του γάμου οτι «ήταν όλα υπέροχα»!

Όλοι οι στολισμοί γάμου που θα δείτε παρακάτω, έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί από την εταιρεία μας.

 

 

Διακόσμηση γάμου Νέα Σμύρνη, Περί Μυστηρίων, διακόσμηση βάπτισης Νέα Σμύρνη, μπομπονιέρες, προσκλητήρια Νέα Σμύρνη, ευχολόγιο, λαμπάδες Νέα Σμύρνη, Στέφανα γάμου, γάμος Νέα Σμύρνη, μαρτυρικά, διακόσμηση χώρου δεξίωσης, διακόσμηση εκκλησίας, μπομπονιέρα βάπτισης, προσκλητήριο Νέα Σμύρνη