2109345705 Φιλαδέλφειας 27, Νέα Σμύρνη perimistirion@yahoo.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ

Μεταδώστε το μήνυμα για την γαμήλια τελετή με προσκλητήρια γάμου που συνδυάζουν αισθητική και οικονομία!

Τοποθετούμε τον πήχη ψηλά και σας παρέχουμε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και υλικά που συγκεντρώνουν χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας. Προτείνουμε καινοτόμες ιδέες αλλά τις τροποποιούμε ταυτόχρονα και τις εμπλουτίζουμε με τις δικές σας, για να δημιουργήσουμε μαζί ιδιαίτερα προσκλητήρια που ικανοποιούν το προσωπικό σας γούστο!
Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε κάποια δείγματα από τις δουλειές μας!
Περιηγηθείτε και επιλέξτε ανάμεσα στα καλύτερα προσκλητήρια γάμου:
Σειρές υψηλών προδιαγραφών
Μεγάλη σχεδιαστική γκάμα
Πρωτοποριακές ιδέες αλλά και πιστές στις κλασσικές αγαπημένες φόρμες

«Η ώρα η καλή» μέσα από μοναδικές και ιδιαίτερες δημιουργίες!

 

Προσκλητήρια

 

Μπομπονιέρες

 

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ

Οι μπομπονιέρες του γάμου σας είναι το ευχαριστήριο δώρο που θα λάβουν οι συγγενείς και οι φίλοι σας, για την παρουσία τους στον γάμο σας! Δεν αποτελούν αντικείμενο μιας απλής ευχαριστήριας χειρονομίας… Είναι τα ενθύμια που θα φέρνουν μνήμες χαράς και συγκίνησης στην διάρκεια του χρόνου.Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά την μέγιστη σημασία που έχουν οι μπομπονιέρες γάμου και σας προτείνουμε δημιουργικές ιδέες εφάμιλλης αξίας!

 

  

 

Διακόσμηση γάμου Νέα Σμύρνη, Περί Μυστηρίων, διακόσμηση βάπτισης Νέα Σμύρνη, μπομπονιέρες, προσκλητήρια Νέα Σμύρνη, ευχολόγιο, λαμπάδες Νέα Σμύρνη, Στέφανα γάμου, γάμος Νέα Σμύρνη, μαρτυρικά, διακόσμηση χώρου δεξίωσης, διακόσμηση εκκλησίας, μπομπονιέρα βάπτισης, προσκλητήριο Νέα Σμύρνη